пʼятниця, 21 жовтня 2016 р.

Конкурс проектів соціальної відеореклами «Чесність починається з тебе»

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, компанією Майкрософт Україна, компанією Антиплагіат та Могилянською школою журналістики оголошують Відкритий всеукраїнський студентський конкурс проектів соціальної відеореклами “Чесність починається з тебе”.
Організатор:
   Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP). Детальніше про Проект: http://www.saiup.org.ua/pro-proekt/.

Про конкурс:
      Конкурс проводиться з метою інформування академічної та освітньої спільнот, абітурієнтів, учнів та їх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності через створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплює безумовні (фундаментальні) норми розвиненої академічної спільноти: моральність, чесність, відповідальність, свідомий підхід до навчання та вибору професії.
         Участь у Конкурсі мають право брати будь-які особи, які на момент проведення Конкурсу навчаються у закладах вищої освіти України будь-якої з форм навчання без обмежень щодо віку, статі, гендеру, сексуальної орієнтації чи віросповідання.
      Запрошуємо студентів закладів освіти України (університетів, інститутів, коледжів, технікумів, училищ та ін..) долучитися до конкурсу, створивши соціальний відеоролик, який мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва та ін..) в рамках академічного процесу.

Вимоги:
  • формати mkv, mov, mpg4;
  • якість зображення – HD або fullHD, 720 р або 1080 р;
  • хронометраж – до 2 хв.
Деталі на сайті - http://www.saiup.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар